El conductor d’un turisme ha mort aquest dilluns a la tarda després de precipitar-se amb el seu cotxe per un desnivell pronunciat a la carretera C-12, a l’altura del municipi de Xerta (Baix Ebre). Els serveis d’emergències han rebut l’avís quan passaven quatre minuts de tres quarts de les cinc de la tarda. Els fets han tingut lloc a l’altura del punt quilomètric 34 de l’Eix de l’Ebre, just davant l’encreuament amb la carretera N-230b, que connecta fins a Prat de Comte i Horta de Sant Joan.
El turisme de la víctima, conduït per un home de 68 anys que viatjava sol, hauria arribat des de la N-230b a aquest encreuament quan, per causes que es desconeixen, hauria travessat la calçada de la C-12 i impactat contra un tram de tanca de protecció, arracant-lo. Posteriorment, s’ha precipitat pel pronunciat desnivell que condueix fins la riba del riu Ebre. Després de sobrepassar la via verda en la seva caiguda, la vegetació de ribera ha impedit que acabés caiguent dins la llera del riu. En les tasques de rescat de la víctima i del vehicle participen diverses unitats dels bombers i una del SEM, a més dels Mossos d’Esquadra. /ACN

Autor:

Periodista.