Aniversaris, jubilacions, bodes, esdeveniments socials, trobades d’amics… qualsevol festa té cabuda al saló Celebrem, la gran novetat d’Expoebre. La 74a fira multisectorial de Tortosa arranca dissabte amb el primer saló de nuvis i celebracions de les Terres de l’Ebre. Els organitzadors es mostren molt satisfets de l’interès que ha despertat entre el sector, que ha respost amb un elevat nombre d’expositors i d’àmbits: des de restaurants, fins a transports passant per estilisme, decoració o fotografia.

El saló Celebrem disposarà d’un espai diferenciat dins d’Expoebre. La fira de referència del territori arrancarà dissabte a les 12 h, amb les membres de l’Associació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre (ADEDE) com a inauguradores. A partir d’aquí, l’edició d’enguany s’allargarà fins l’1 de maig, amb un lleuger augment d’expositors i de superfície exposada.

Una altra de les novetats serà la jornada Expoactiva, que donarà visibilitat a les noves empreses i empenedors. Paral·lelament, diumenge tindran lloc diversos actes de commemoració del 125è aniversari de Creu Roja.

L’accés a la fira és gratuït i s’hi pot arribar de manera gratuïta amb el bus urbà fins a Remolins. L’horari d’obertura és de 10.30 a 14 i de 16 a 21 h.

 

Periodista.