Un total de quatre persones han resultat ferides, una d’elles de gravetat, en un accident que s’ha produït aquest matí a la C-12, al terme municipal de Garcia, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit. El sinistre ha tingut lloc poc abans de les nou i mitja, al punt quilomètric 68 i s’ha produït pel xoc frontal entre dos vehicles. Un tercer vehicle ha sortit de la via per evitar impactar amb els dos turismes.
Com a conseqüència de l’accident ha resultat ferit de gravetat un home de 75 anys que ha estat evacuat a l’Hospital Joan 23 de Tarragona, aquí també s’ha traslladat una dona de 75 anys ferida de poca gravetat. En l’accident també han quedat ferits de poca gravetat una dona de 40 anys i un home de 43, que han estat evacuats a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre amb contusions múltiples. En canvi, el conductor del vehicle que ha sortit de la via ha estat donat d’alta ‘in situ’ pels efectius d’emergències.
Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc de l’accident i també 4 ambulàncies del SEM, que han atès el ferits i tres dels Mossos d’Esquadra.
Com a conseqüència de l’accident la C-12 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa. Posteriorment, s’hi ha pogut donar pas alternatiu i cap al migdia s’ha pogut reobrir amb normalitat la via.

Autor:

Comunicador.