Joan Barberà, president de l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita, ha explicat a l’entrevista, que, “empreses com les de les activitats nàutiques no estàvem tan posats en temes com la promoció com si feien altres sectors com la restauració o els hotelers, i les estacions nàutiques ens han servit per a sortir als mercats. Hem conegut que hi ha mercats internacionals als quals podem arribar i mercats més propers”.

Segons Barberà, “de la mà de les estacions nàutiques hem après a fabricar un producte. Ens han ensenyat a transformar els recursos en producte. Abans teníem recursos però només hi posàvem il·lusió”.

Procedent del sector de les activitats nàutiques, Joan Barberà afegeix que, “si no tenim oferta, la gent tampoc vindrà i les estacions nàutiques ens han ajudat a fabricar aquesta oferta. És la simbiosi entre els productors i els promotors”.