CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 15 milions d’euros a les empreses de les Terres de l’Ebre durant el 2017. Aquesta xifra representa un increment d’un 10% respecte al mateix període de l’exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la demarcació de les Terres de l’Ebre, s’han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.
A més d’aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoring, confirming o renting, per garantir les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.
Durant l’any 2017 s’han formalitzat noves operacions de finançament del circulant a les empreses de les Terres de l’Ebre per valor de 24 milions d’euros, xifra un 24% superior a les operacions tancades durant el 2016.
Aquestes xifres confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que la inversió empresarial és el motor de l’acceleració del creixement global. Masana assegura que l’activitat exportadora i la internacionalització de les empreses de la zona està sent decisiva en la recuperació de l’economia de les Terres de l’Ebre.
CaixaBank té la vocació de recolzar el creixement de les empreses i ajudar-les en la seva gestió financera diària, amb serveis d’alt valor afegit com, por exemple, el Mur, que permet mantenir una comunicació directa i totalment segura entre el client i el seu gestor d’empreses de CaixaBank mitjançant la Línia Oberta. L’entitat financera també organitza periòdicament trobades amb empresaris a les principals ciutats per analitzar la situació econòmica (Coffee & Break), així como sessions específiques d’actualitat de mercats (Enfoc Expert).

Un centre especialitzat a les Terres de l’Ebre
CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terres de l’Ebre d’un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.
Segons l’estudi de FRS Inmark sobre comportament financer de les empreses, el 48% de les empreses ha escollit a CaixaBank com a entitat. Durant 2017, l’entitat presidida per Jordi Gual i amb Gonzalo Gortázar ha increment un 16% el crèdit a empreses.

Un servei d’assessorament especialitzat per a empreses a través de videoconferència
CaixaBank disposa d’un servei que permet a les empreses obtenir un assessorament personalitzat a través de videoconferència. Especialistes en comerç exterior, finançament especialitzat (factoring, confirming i leasing) i tresoreria ofereixen ja aquest servei. D’aquesta manera, CaixaBank es converteix en l’entitat pionera a prestar aquest servei altament especialitzat en el mercat espanyol.
Més de 82.000 empreses poden accedir als especialistes virtuals a través de Línia Oberta, la plataforma de banca on line de CaixaBank, i suposa un estalvi de temps per als clients, que es veuen beneficiats de la immediatesa i l’efectivitat de les reunions virtuals. D’aquesta manera, CaixaBank compleix amb un dels principis estratègics de l’entitat: liderar la digitalització de la banca.

CaixaBank, líder en comerç exterior

CaixaBank és una de les entitats líders en serveis de comerç exterior en les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.
Disposa d’un equip de banca internacional i una xarxa d’oficines de representació a París (França), Milà (Itàlia), Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), Pequín, Shanghai (Xina), Dubái (Emirats Àrabs Units), Nova Delhi (Índia), el Caire (Egipte), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Nova York (EUA), Singapur, Johannesburg (Sud-àfrica) i São Paulo (Brasil), Argel (Argelia) i Hong Kong.
L’entitat també té oficines operatives a l’exterior: Londres (Regne Unit), Varsòvia (Polònia), Casablanca i Tànger (el Marroc). En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura a més de 50 països.
El banc que trien les empreses
CaixaBank s’ha consolidat en 2017 com l’entitat preferida per les empreses. Segons l’estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d’euros són clients de CaixaBank.
CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada composta per 117 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en què treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament d’empreses

Autor:

Comunicador.