L’Ajuntament d’Amposta ja té enllestit l’avantprojecte de la futura llar per a la gent gran i centre cívic que es construirà a la cruïlla dels carrers Sebastià J. Arbó, passeig de la Generalitat i carrer de la Galera, en una pastilla d’equipaments propera al CAP. El projecte “permetrà donar resposta a una reivindicació històrica dels jubilats d’Amposta”, actualment ubicats en un edifici propietat de l’Hospital Comarcal i que ha quedat petit per a les activitats que s’hi realitzen. “A més, la ciutat disposarà d’un espai multifuncional que farà les funcions de centre cívic i on es podran fer altres reunions i trobades”, explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Amb una superfície construïda de prop de 1.400 metres quadrats, el nou local està projectat en dos plantes: una planta baixa i un primer pis. A la planta baixa, a més de l’accés, s’hi projecta el bar cafeteria, els serveis i una gran polivalent apta per activitats de lleure, reunions, ball, etc. de més de 500 metres quadrats. També una zona de magatzem i una petita cuina. A la primera planta s’hi ubicaran una sala de reunions, un gimnàs, dos despatxos i dos aules, entre d’altres.

Malgrat que l’Ajuntament ja té sobre la taula l’avantprojecte, l’alcalde d’Amposta ha assenyalat que les obres no podran estar enllestides abans d’acabar aquest mandat. “Amb tot, la voluntat de l’equip de govern és començar les obres al més aviat possible”.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez