Prop dos-cents patinadors i patinadores, més de deu hores de competició, uns mil espectadors i l’estrena d’una nova graderia supletòria al pavelló de Remolins a Tortosa van ser alguns dels elements a destacar de la primera jornada del campionat comarcal de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre disputat diumenge passat.

Els dos nivells de competició i totes les categories van tenir cabuda en una competició organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport del Club Patí Dertusa, un dels cinc clubs participants conjuntament amb el Club Patí Jesús, Club Patí Perelló, Club Patí Deltebre, Club Patí Ametlla de Mar i Club Patí l’Aldea.

El lliurament de premis va estar presidit per l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport de la Generalitat a les Terres de l’Ebre i Lídia Saura, membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Baix Ebre.

El 14 d’abril està prevista la segona jornada al Perelló després d’una primera trobada que va donar els següents pòdiums:  JUVENIL B: 1. Maria Pallarés (CP Perelló). JUVENIL C: 1. Tania Faus (CP Jesús). CADET A: 1. Maria Escolà (CP Deltebre). CADET B: 1. Paula Martin (CP Deltebre). INFANTIL A: 1. Annia Borrell (CP Perelló), 2. Mar Figueres (CP Perelló), 3. Marcel Dávila (CP Ametlla de Mar). INFANTIL B: 1. Julia Reverte (CP Deltebre), 2. Andrea Forés (CP Deltebre), 3. Noa Ruiz (CP Ametlla de Mar). INFANTIL C: 1. Anna Calvo (CP Jesús), 2. Laia Llambrich (CP Ametlla de Mar), 3. Neus Castells (CP Deltebre). ALEVÍ A: 1. Noa Martinez (CP Perelló), 2. Julia Cano (CP Perelló), 3. Alex Arbó (CP Ametlla de Mar). ALEVÍ B: 1. Alba Vila (CP Deltebre), 2. Soraya Galve (CP Perelló), 3. Julia Bertomeu (CP Deltebre). ALEVÍ C: 1. Nuria Piñol (CP Dertusa), 2. Georgina Borras (CP Dertusa), 3. Tanit Espelta (CP Deltebre). PATUFET C: 1. Mar Pallares (CP Perelló), 2. Andrea Laboria (CP Perelló), 3. Andrea Allakhiarov (CP Jesús). PREBENJAMÍ A: 1. Paula Sola (CP Deltebre), 2. Berta Martí (CP Ametlla de Mar), 3. Mariona Robert (CP Perelló). PREBENJAMÍ B: 1. Maria de Esteban (CP Jesús), 2. Martina Fandos (CP Perelló), 3. Ainoa Curto (CP Perelló). PREBENJAMÍ C: 1. Abril Callau (CP Deltebre), 2. Bruna Rosa (CP Deltebre), 3. Carme Arbó (CP Ametlla de Mar). BENJAMÍ A: 1. Nuria Boyer (CP Perelló), 2. Jennifer Lopez (CP Perelló), 3. Nadia Ciardella (CP Perelló). BENJAMÍ B: 1. Leyre Bes (CP Deltebre), 2. Gina Monforte (CP Ametlla de Mar), 3. Ivon Tomas (CP Deltebre).BENJAMÍ C: 1. Gemma Parellada (CP Ametlla de Mar), 2. Miren Romeu (CP Ametlla de Mar), 3. Julia Borras (CP Dertusa). QUINTET SECUNDARIA: 1. Sailor Moon (CP Ametlla de Mar). XOU PRIMARIA: 1. Tribu Amazonica (CP Deltebre), 2. Sols una ronda (CP Perelló), 3. Tucans “Els colors de la selva” (CP Deltebre). XOU SECUNDARIA: 1. L’aigua té vida (CP Jesús).