Una conversa privada, filtrada a un mitjà de comunicació de l’Estat espanyol, ha posat avui els noms de dos polítics de la Ràpita al punt de mira. Lluís Salvadó i Josep Caparrós són protagonistes d’una conversa telefònica en la qual es produeixen algunes afirmacions desagradables envers les dones. La tempesta política ressona per totes les xarxes socials mentre els afectats ja han anunciat accions legals.

Antena 3 ha publicat a primera hora d’aquest matí un fragment d’una conversa telefònica entre l’exsecretari d’Hisenda i diputat al Parlament, Lluís Salvadó, i l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, amb un contingut ofensiu cap a les dones. L’àudio ha provocat una reacció aïrada de les xarxes, pels comentaris que s’hi fan. En un dels fragments, Salvadó assenyala entre rialles que la conselleria d’Educació li podrien donar a alguna dona amb els pits grossos.

El mateix Lluís Salvadó ha demanat disculpes a través de Twitter, reconeixent que el contingut de la conversa, que s’hauria fet el juliol passat, no és gens apropiat. No obstant això, denuncia que, una vegada més, és víctima d’una filtració interessada segons diu practicada per la policia, i que no té res a veure amb la causa que s’instrueix contra ell.

En un comunicat enviat a primera hora d’aquesta tarda pel servei de comunicació de l’Ajuntament de la Ràpita, l’alcalde assenyala que la voluntat de la filtració persegueix un ús polític interessat contra Esquerra Republicana i lamenta veure’s involucrat en la campanya de desprestigi a la qual està sent sotmès Salvadó pels serveis d’informació de l’Estat.

Periodista.