D’altra banda, també es van aprovar les mocions del PSC per a exigir a la Generalitat el deute pendent amb l’Ajuntament en concepte d’ajudes a la gestió d’escoles bressol (unanimitat) i un altra en defensa del sistema públic de pensions. També es va donar llum verda a la proposta d’ERC per a revertir les liquidacions de l’IVA aplicades a entitats culturals i mitjans de comunicació públics de Catalunya i per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, per la igualtat, contra la bretxa salarial. D’altra banda, va propsperar la moció conjunta de CCOO i UGT de suport a les accions convocades el dia 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona, per la igualtat. La moció de l’Associació Catalana de Municipis en defensa de les institucions catalanes i dels seus representants electes es va aprovar amb els vots favorables del PDCAT i ERC i tres abstencions de PSC i PP.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez