La fundació Plegadis impulsa diferents projectes socials focalitzats en moltes línies i tots ells adreçats a tot el públic sense cap tipus d’excepció.

En aquest sentit, es va presentar aquest 2017 el projecte de Responsabilitat Social Ambiental entre ambdues entitats, Fundació Plegadis i L’Onada Serveis. De manera que es van organitzar i impulsar diferents activitats ambientals, per part de la Fundació Plegadis, a diversos centres residencials de L’Onada Serveis i llars de L’Onada Bressol. Una gran experiència en tots els aspectes, ja que la Fundació Plegadis ha apropat a infants, persones grans i persones amb discapacitat psíquica tot tipus d’accions mediambientals, així com sessions d’anellament científic, tallers de caixes niu, instal·lacions de menjadores d’ocells i, també, proveir menjar a les aus.

El programa ha acollit jornades als següents centres de L’Onada Serveis i L’Onada Bressol: Residència L’Onada Cerdanyola, Centre de dia L’Onada Mont-roig, Centre de dia L’Onada l’Aldea, Centre de dia L’Onada Sant Cosme, Residència L’Onada Les Borges Blanques, Residència L’Onada Deltebre, Residència L’Onada La Sagrera, Residència L’Onada Gandesa, Residència L’Onada Riudoms, Residència L’Onada Sant Fruitós, Residència L’Onada Santpedor, Residència L’Onada Tortosa, Residència L’Onada Ulldecona, Residència L’Onada l’Ametlla de Mar, Escola L’Onada Bressol Deltebre, Escola L’Onada Bressol l’Aldea, Escola L’Onada Bressol Gandesa, Escola L’Onada Bressol Maspujols i Escola L’Onada Bressol La Ràpita.

Finalment, el projecte de Responsabilitat Social Ambiental s’ha desenvolupat amb gran èxit i, per tant, les dues entitats es mostren satisfetes amb el programa establert i les sensacions obtingudes. Per aquest motiu, ja han anunciat la seva intenció de mantenir i potenciar el programa d’activitats durant el transcurs de l’any 2018.

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez