Partit marcat pel vent. A la primera meitat, el va tenir a favor el Ginestar. El partit fou igualat amb domini altern i dues ocasions clares del Tivenys mentre que el Ginestar en va tenir una. Els dos equips intentaven jugar la pilota i això, juntament amb la intensitat oferta, va fer que el fos interessant. El Ginestar, al primer temps, va precipitar els seus atacs, producte del vent, que accelerava les darreres passades. En els darrers minuts de la primera meitat, el Tivenys va marcar l’1-0 arran d’un penal. Van ser minuts d’insistència local. Pere va transformar-lo.

A la represa, d’entrada, el Ginestar va sortir millor i Pinxo va empatar. Però amb l’1-1, el Ginestar va baixar. Es va acomodar. I el Tivenys, amb els minuts, va pressionar més amunt. El Tivenys es va avançar amb el gol de Diego i amb el 2-1, el partit es va trencar. El Ginestar, fidel a la seua proposta associativa, va seguir intentant-ho i va disposar de dues oportunitats, una molt clara per empatar. Però el Tivenys, a la contra, va poder sentenciar quan el rival havia arriscat i deixava metres. Els locals van tenir, d’aquesta forma, tres situacions de gol que no van acabar aprofitant. Al final, 2-1.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez