Els rapitencs van sortir en tromba, però sense trobar el camí del gol. Va ser quan el joc es va anivellar més, que Xavi Marqués a les acaballes del primer temps se n’aprofitava d’una pèrdua de pilota de la defensa visitant, per connectar un xic inapel·lable que trencava l’empat abans del descans.
Quan encara no s’havien refet del cop moral, el Sant Ildefons va veure com una ràpida acció en un servei de falta, li permetia a Sergi José ampliar la renda quatre minuts després de la represa. Al temps de descompte els visitants aprofitaven una falta per retallar distàncies. Tot i així els de GermánInglés, podien haver sentenciat amb un xut al travesser d’IvánPáez.

Amb aquest nou resultat favorable els mariners es mantenen com l’únic equip de la categoria que encara no sap el que es perdre a casa aquesta temporada, després de sis victòries i tres empats.

Diumenge vinent els rapitencs visiten al líder de la categoria, el Balaguer.

Altres resultats destacats de la jornada van ser la sorprenent derrota del líder Balaguer al camp del Vila-seca, on va caure derrota per 1-0. Victòria del filial del Reus Deportiu per 3 a 2 davant el Santboià, mentre el San Cristòbal cedia per un ajustat 1-0 a les Comes d’Igualada. L’Almacelles, golejava 4-0 al Vilanova.

Classificació

Després d’aquests resultats, segueix líder el Balaguer amb 36 punts després de recuperar el partit pendent que tenia davant el filial del Lleida al qual va superar per 0-2. L’Almacelles ara és segon, emparellat a trenta-dos punts amb el filial del Reus Deportiu i Sanboià. La Rapitenca queda a cinc punts de la promoció, amb 27 punts. Els llocs de descens directe són per a Igualada, Rubí i el Morell.

https://www.youtube.com/watch?v=mJDyKWV8puE&feature=youtu.be

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez