Durant els dies que té lloc la mostra, es donen a conèixer les tendències de la cuina actual, en un esdeveniment que actua també com a fòrum d’aprenentatge i coneixement, amb presència de reconeguts xefs.

Enguany, en aquest gran aparador mundial de la gastronomia hi ha una presència destacada del grup Balfegó. Com a patrocinador principal, a més d’oferir un stand de degustació amb creacions amb la tonyina roja com a protagonista, el producte estrella del grup empresarial amb seu a l’Ametlla de Mar protagonitzarà dues ponències.

Una, “de l’Ametlla de Mar a Japó”, va tindre lloc dilluns al vespre. Els xefs Hideki Masushita, del restaurant amb estrella Michelin Koy Shunka de Barcelona, i Marc Miró, del restaurant La Llotja, de l’Ametlla de Mar, van aportar les visions de la cuina japonesa i mediterrània entorn la tonyina. Aquest dimecres serà el torn del xef Takayuki Otani, que lidera un dels temples del sushi a Tòquio. Protagonitzarà la conferència “El millor sushi del món?”

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez