Els moranovencs, liderats per Lucas, que va fer tres gols, van guanyar el Ginestar en el derbi (5-0). I, així, mantenen el rècord i el lideratge, a nou punts de la tercera plaça i cinc de la segona, que ocupa l’Arnes.

Del derbi, cal dir que el Ginestar va començar bé i va tenir la primera ocasió. Però el líder té molta pegada i aquí va estar la diferència. A més, els ginestarols no van estar agressius en defensa en accions a pilota aturada i en algunes jugades que els van condemnar. El Ginestar va tenir el domini de la pilota en diverses fases de la primera meitat però el líder quan arribava, matava. Al descans, el 3-0 ja sentenciava. A la represa, monòlegs dels locals que van crear, amb espais, més opcions i van fer dos gols. El Ginestar, tot i baixar el ritme, va intentar sempre jugar la pilota des de darrere i això cal valorar-ho. Amb aquesta derrota, els de Poley.

https://www.youtube.com/watch?v=LOpjjIX8T58