Futbol

En futbol, a tercera divisió el FC Ascó buscarà refer-se diumenge a casa de la derrota per la mínima al camp de l’Olot. El resultat va trencar la dinàmica positiva que acumulaven amb setze jornades seguides sense perdre.

A primera catalana, l’únic equip ebrenc de la categoria, després de la retirada de la competició de la UD Jesús i Maria, la Rapitenca, aprofitarà la visita al camp del cuer, el CD del Morell, per aconseguir encadenar dos victòries consecutives.

https://www.youtube.com/watch?v=JxEjxIkCXpg

A segona catalana, entre els partits més destacats hi ha el de diumenge a les 12 del migdia, en què l’Ulldecona rep la visita de l’Hospitalet de l’Infant. A les quatre es jugarà un doble duel de rivalitat ebrenca, la Cava-Amposta i el Batea-Gandesa. A les cinc el Camarles visitarà al Roda de Berà i el Tortosa rebrà el Valls.

Bàsquet

El Bàsquet Cantaires Tortosa reprèn la competició a Copa Catalunya després l’aturada per les vacances de Nadal. Els tortosins rebran diumenge a les set de la tarda, el líder de la categoria, l’Esparraguera. Un partit que jugarà per últim cop el francès, LucArchimede, que un cop finalitzats els seus estudis i després de tres temporades al club tortosí torna a França. El mateix partit també podrà ser el debut del nou fitxatge, el pivot nord-americà Davante McCallan.

https://www.youtube.com/watch?v=wRdMkUQ3LIk

Handbol

L’Amposta-Lagrama ha programat una jornada molt emotiva aquest dissabte que arrancarà a les cinc de la tarda amb la presentació de tots els equips del club. A tres quarts de sis farà un acte d’homenatge en memòria d’Emma Garcia Curto, una de les joves mortes en l’accident de moto del desembre a l’N-340.
A les set arrancarà el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga del primer equip, a la divisió d’honor plata d’handbol. Les de Mateu Castellà busquen consolidar-se en el quart lloc de la classificació davant el quart classificat per la coa. Tancarà la jornada el partit del juvenil femení davant el Sant Quirze.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez