En aquest sentit, i fins al proper dia 29 de desembre, el Parc Nadalenc oferirà tres dies de diversió i aprenentatge amb activitats com ara futbolí, scalextric, jocs gegants, circuit de karts i patins, etc. Alhora, també hi haurà espais per realitzar tallers de cuina, de manualitats, esportius.

La principal novetat d’enguany és que s’ofereixen activitats dirigides als adolescents, com un simulador de F1, jocs de Wii i Playstation, perquè puguin participar fins als 16 anys. La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha manifestat que “enguany presentem un Parc Nadalenc força renovat amb la implicació d’entitats, voluntaris i monitors i amb l’objectiu d’ampliar el públic que pot visitar i gaudir del Parc”.

La inauguració s’ha realitzat aquest matí i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i altres membres del govern municipal. El Parc Nadalenc es realitza al Casal d’Esport Lo Salat en horari de matí (de 10h a 13h) i de tarda (de 16h a 19h). Els abonaments

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez