El Black Friday es tradueix com a Divendres Negre i té el seu orígen als Estats Units. Una jornada que dóna el tret de sortida a les compres nadalenques i que es caracteritza pels grans descomptes que ofereixen les botigues.

A Sant Carles de la Ràpita han adaptat aquesta tradició americana, organitzada per la Unió de Comerç Rapitenc amb el suport de l’Ajuntament de La Ràpita. Des de les deu del matí i fins a les deu de la nit, els comerços i bars participants han ofert els seus productes, però més barats.

Els botiguers s’han mostrat molt satisfets, ja que asseguren és una forma d’estimular el comerç. “Qualsevol celebració per incrementar les vendes dins els nostres negocis és positiu, com no aquesta també” ha destacat la presidenta de la Unió de Comerç de la Ràpita, Natàlia Guart.

El llistat d’establiments que s’han adherit a aquesta campanya són: Opticalia La Ràpita, Amb un parell de mans, Doblespai, Caramels, Phileas?, Com l’anell al dit, Status, Energigreen, Spai Spa, Merceria Estela, Raquel Moda Íntima, Sibori, La Pensió, Gorria d´Or, Inka, Ultra, Optica Puig, Modes Armengol, La Finestra Decó, Petits detalls, Level junior, Deltamedic, Impacte Sports, La Sivella, Oh Mami, Carns Albesa, Jordi Porta, CentroPint, Naturmedic, Bolleria Sant Antoni, NataliaGuart i Som Cuina.

https://www.youtube.com/watch?v=38QHIoDpXpY

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez