El CF Amposta empata amb el Reddis i continua invicte aquesta temporada

2018-07-16T20:00:11+00:0013 de novembre de 2016|Esports| Amposta|0 Comentaris

Un gol d’Ivan González quan faltaven quatre minuts per la fi de la primera meitat, ha estat el mínim avantatge al marcador pels homes d’Albert Company. A la segona meitat el Reddis ha estat més ben posat al terreny de joc, no donant pràcticament als ampostins a tenir ocasions clares de perill per la porteria de Joan Clavé, només una centrada de Felipe no podia rematar Quim Cardona en una contra on l’esfèric ha arribat molt forçat pel jove davanter visitant. Quan només s’havien disputat sis minuts de la represa del partit, Marc Benito d’un fort xut creuat batia al porter Guillem Pallisé, anotant així el que ha estat el definitiu empat al marcador.

Ja fregant el temps reglamentari David Medina ha vist la segona targeta groga, i la conseqüent vermella, deixant al combinat ampostí en inferioritat numèrica tot el temps afegit. Destacar que l’àrbitre ha ensenyat fins a set targetes grogues a l’Amposta en un partit on no ha estat gens agressiu.
El combinat ampostí ha acabat demanant l’hora per la inferioritat numèrica. El Reddis ha tingut l’última ocasió per poder guanyar el matx, però la pilota sortia fregant el pal esquerre de la porteria defensada avui per Guillem.

El CF. Amposta amb aquest empat segueix invicte, conservant momentàniament l’avantatge de quatre punts respecte del Reddis, rival directe a la classificació. Diumenge vinent 12a jornada, serà a l’estadi ampostí enfront del Salou.

ALINEACIONS CF. AMPOSTA: Guillem Pallisé, Jan, Cristo, Pau Valmaña, Corella, David Medina, Eudald (Nasi min. 81), Omar (Aleix min.66), Quim Cardona (Arnau min. 75),Felipe, Ivan. També a la banqueta Marcel, Àlex Iniesta,Hans,Erik.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez
X
X