Construïm, pretén construir el futur a través de la introducció d’iniciatives i canvis en les polítiques del Govern que fomentin el civisme, generant oportunitats i confiança mútua en les relacions, tant públiques com privades, i entre la ciutadania.

Construïm, té com a primera fase un procés de participació per donar veu a la ciutadania sobre els hàbits i comportaments positius que inspiren la convivència a Catalunya. Així es podrà fer una fotografia actual que permetrà visualitzar col·lectivament com ens relacionem i quin futur volem compartir. Posteriorment es complementarà amb una enquesta elaborada pel Centre d’Estudis d’Opinió de la Generalitat de Catalunya.

Com que es tracta d’un procés transversal que té en compte la riquesa i la diversitat social i territorial de Catalunya s’han organitzat 36 sessions de treball arreu del territori, aprofundint així en els mecanismes de democràcia participativa.

https://www.youtube.com/watch?v=kgb_5IfG9tM

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez