Gabarró va explicar quins són els factors que intervenen en l’èxit educatiu dels alumnes, i la importància d’estimular els jóvens perquè desenvolupen les seues habilitats i millorar així el seu rendiment acadèmic. La ponència va estar organitzada per l’associació Mares i Pares d’alumnes, en què els assistents van aprofundir en aquest tema des d’un punt de vista més dinàmic, i aprendre consells tant per a l’equip docent com per a les famílies.

El ponent va destacar que aquesta conferència va ser creada per donar a conèixer i comprendre la profunda i desconeguda relació entre el gènere i el fracàs escolar. Un cop explicada aquesta problemàtica, Gabarró va oferir diverses estratègies concretes d’acció per tal d’incrementar l’èxit acadèmic.

Sobre Daniel Gabarró

Daniel Gabarró és mestre amb cinc especialitats reconegudes, psicopedagog i llicenciat en humanitats, a més d’expert en Programació Neurolingüística i Diplomat en Direcció i organització d’empreses.

Compta amb una llarga experiència en el món educatiu on ha impartit classes a infantil, primària i secundària durant quasi 25 anys. També ha estat professor a la Universitat Ramon Llull i de Lleida en diversos màsters. Actualment col·labora puntualment en diverses Universitats.

Combina les conferències, la formació i l’assessorament, amb la psicologia transpersonal. A més, és col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure” i “L’ofici d’educar” que ofereixen eines emocionals per a la vida diària i per a l’escola. També és escriptor, ja que ha publicat nombrosos llibres i materials sobre tècniques d’estudi, llenguatge, tècniques d’investigació, didàctica de l’ortografia o evolució moral, entre d’altres.

https://www.youtube.com/watch?v=GHYx-M3VIn8

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez