La Diada de l’Arrossejat és una de les festes més tradicionals a l’Ametlla de Mar, i una de les festes gastronòmiques amb més renom de les Terres de l’Ebre que va tindre com a objectiu principal la promoció de la gastronomia local, caracteritzada per l’elaboració amb el peix i marisc fresc. Durant la jornada es va dur a terme el concurs de cuina en el qual van participar una quarantena de cuiners aficionats per optar al premi de Mestres Arrossejaires.
Dissabte també es va posar punt final a la sexta edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i del peix de la Llotja. Van començar el passat 30 de setembre i des de llavors els 20 establiments participants han servit 2.500 tapes.
Algunes de les espècies que es van poder degustar van ser el lluç, el pop, el rap, la gamba, el calamar, el llenguado, la dorada o el llagostí. A més, van comptar amb el maridatge de vins de la DO Terra Alta i de cervesa.