Dissabte passat Aleix Garcia va disputar els primers minuts oficials com a jugador de la Premier League, quan va entrar al darrer quart de partit davant del Bournmouth en substitució de De Bruyne. Avui dimecres, en el l’eliminatòria que afronta el Manchester City a la ELF Cup davant el Swansea, Aleix ha entrat en l’onze titular de l’equip ‘citizen’.

Al descans, els jugadors han marxat amb empat a zero i ha sigut a la segona meitat on el City ha resolt el partit. Els Sky Blues han trobat ràpidament el gol després d’una jugada de Gael Clichy que ha acabat al fons de la xarxa. Però no ha sigut fins el minut 68 quan ha arribat el primer gol de l’ulldeconenc i que ha donat el segon gol del partit al City. Una internada del sevillà Navas per la banda dreta fins la línia de fons, l’ha posat enrera cap al punt de penal on el migcampista faldut entrant des de segona línia ha rematat creuat a la base del pal llarg lluny de l’abast del porter local. Finalment el partit ha acabat amb un 1 a 2, l’últim gol ha arribat al descompte de les botes del jugador del Swansea, Sigurdsson. Aleix ha estat substituït al minut 90 de partit i ha estat escollit com a ‘man of the match’ (millor jugador del partit).

Un partit especial per als seguidors de les Terres de l’Ebre ja que s’ha donat la circumstància que s’han enfrontat dos dels jugadors ebrencs que militen a la Premier, el rapitenc Àngel Rangel amb el Swansea i el faldut de dinou anys Aleix Garcia amb el City. Rangel també ha estat titular al lateral dret de l’equip entrenat per l’italià Francesco Guidolin i ha jugat tot el partit.

https://www.youtube.com/watch?v=XI5JPb-InhE