Malgrat golejar, la permanència no està assegurada. Queden dos finals. El proper partit és clau a Terrassa, equip també immers en la lluita per salvar-se. I en el següent, la Rapitenca rebrà el Vilanova en la darrera jornada de la lliga, un rival que pot tenir opcions d’ascens. Per tant, la situació encara no està clara.

El partit contra el Reddis no ha tingut història. La Rapitenca ha tingut aviat dues opcions i a la tercera, Sergi José ha marcat l’1-0. Acte seguit, segona targeta a un jugador del Reddis, i de la falta, Xavi Marquès ha fet el 2-0. Fins al descans, Sergi José ha culminat dues jugades i ha asonseguit dos gols més. A la represa, Sergi, que completava un pòquer de gols, i Moha, ja al final, han signat el 7-0 que ha estat el resultat definitiu malgrat que l’acta indique que no ha estat així. En aquest reportatge es pot comprovar. Queden 180 minuts per la permanència. Pallarés va debutar a la banqueta rapitenca.

Autor: