La primera meitat, durant els primers 30 minuts, ha estat anivellada, amb un parell de situacions de gol per equip. Però una greu errada defensiva del Tortosa, amb un desajust de marcatge, l’ha aprofitada Maikel per a marcar l’1-0. Gran gol del debutant a casa. Fins el descans, el R Bítem ha gaudit de dues ocasions més, mentre el Tortosa estava noquejat. A l’inici de la represa, semblava que els visitants reaccionaven però una bona acció dels locals per l’esquerra, amb un altre desajust de la defensa visitant, en la cobertura a Abdul, ha comportat una incursió de Maikel i el 2-0. El Tortosa s’ha desorientat i ha passat els pitjors moments davant d’un R Bítem crescut que ha sentenciat a còpia de lliurament amb el 3-0, obra de Miguel. El gol reflecteix la implicació d’uns i altres en aquell instant. El Tortosa semblava asfixiat físicament i a més jugava molt endarrerit, producte de la inseguretat que desprenia. Això propiciava moltes distàncies entre línies i dificultats per encadenar les jugades ofensives. Malgrat això, per instint individual, el Tortosa s’ha refet. El local David Medina ha estat expulsat en veure una targeta. Ell considerava que només en tenia una, però l’àrbitre no ho tenia així anotat. Acte seguit, a la sortida d’un córner, Raul ha marcat el 3-1. I, poc després, quan els de Bítem patien, Mochi ha fet el 3-2. Quedaven cinc minuts més l’afegit. Però una incursió d’Emili, per la dreta, per a parar el partit a l’estil Carrasco, prop del banderí de córner,  ha estat definitiva. El jugadorlocal buscava el rebuig i ha aconseguit una passada a Edgar que sol, a boca de gol, ha afusellat el 4-2. El Tortosa estava ja trencat, com en molts moments de la segona meitat. Al final, 4-2 i tres punts d’or per als de Bítem en la lluita per la permanència. El Tortosa, malgrat perdre, segueix amb opcions d’ascens per la derrota del Valls a Camarles. Però cada vegada aquestes s’esgoten, i amb la imatge que ha fet l’equip avui, realment queden molt distants. Dani Sereno, que està al Catllar i també entrena  el R.Bítem, ha tingut la revenja contra l’equip que entrenava fa dos mesos i que el va destituir. Una espina clavada que s’ha pogut traure. El cop d’efecte que buscava el R Bítem amb la incorporació del tècnic que va estar al Tortosa ha estat fructífera.

Autor: