El Camarles ha sumat tres punts d’or en el derbi contra el Tortosa (1-0). Era un partit clau en la seua lluita per evitar les compensacions. Per al Tortosa també ho era, però per a l’ascens. Amb la derrota, el Tortosa veu frenada la seua ratxa de cinc victòries seguides i s’allunya del líder Cambrils.

El partit s’ha complicat molt aviat per al Tortosa quan als 20 minuts l’àrbitre ha expulsat a Moha, que ha vist dues grogues. Els roigiblancs s’han queixat d’un criteri desigual del col.legiat que, no obstant, també hagués pogut expulsar a Arnau per repel.lir una entrada del local Oriol. Fins el descans, partit travat i sense ocasions, excepte una del local Edgar ja en els darrers minuts del primer acte.

A la represa, el Camarles sabia el que volia i ha sabut mastegar les jugades i obrir el camp. D’aquesta forma, han arribat les ocasions locals. Han estat nombroses. Però el gol no es produia i Mochi al minut 90, ha tingut la única del Tortosa. Hagués pogut ser el 0-1. No hagués estat just però hagués pogut passar. Ja en la darrera jugada del partit, passada de Sito cap el juvenil David Campanals que ha retallat a Abdul i ha batut a Figo pel pal curt. Un gran gol que ha provocat el deliri en el municipal camarlenc. 

Tres punts molt valuosos per als de Xavi Cid.

Autor: