La Universitat Rovira i Virgili ha efectuat aquest matí la primera jornada de portes obertes que ha previst al Campus Terres de l’Ebre enguany. Aquesta s’adreça als estudiants interessats en cursar algun dels seus graus, realitzant una visita a les instal·lacions i resolent tots els dubtes per facilitar-los-hi la seua elecció acadèmica definitiva.

La jornada d’avui ha estat dirigida especialment als alumnes decidits a estudiar d’Administració i Direcció d’Empreses, Educació Infantil o Educació Primària. Els dies 13 d’abril i 7 de maig s’hi podran afegir els futurs estudiants d’Infermeria, la última data en dissabte per a que els pares que ho desitgen puguen apropar-se al campus.

https://www.youtube.com/watch?v=RmRbn1xP0pA

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.