Alcaldes de l’Ebre, del Pacte de Berà i el moviment veïnal han fet pinya per reclamar la gratuïtat de l’autopista davant dels problemes que ocasiona l’N-340. Centenars de persones han tallat la carretera pel Vendrell, el Perelló i les Cases d’Alcanar en plena operació sortida de la setmana santa, ocasionant cues quilomètriques.

Unes 300 persones han assistit al tall del Perelló, amb ells diversos alcaldes i representants polítics de les quatre comarques. Els representants de les federacions de veïns de Tortosa i Amposta destaquen que la carretera és indigna per al territori i reclamen de forma inegociable una autopista gratuïta per a salvar vides.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.