Alcaldes de l’Ebre, del Pacte de Berà i el moviment veïnal han fet pinya per reclamar la gratuïtat de l’autopista davant dels problemes que ocasiona l’N-340. Centenars de persones han tallat la carretera pel Vendrell, el Perelló i les Cases d’Alcanar en plena operació sortida de la setmana santa, ocasionant cues quilomètriques.

Unes 300 persones han assistit al tall del Perelló, amb ells diversos alcaldes i representants polítics de les quatre comarques. Els representants de les federacions de veïns de Tortosa i Amposta destaquen que la carretera és indigna per al territori i reclamen de forma inegociable una autopista gratuïta per a salvar vides.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.