L’arribada de creuers al Port de la Ràpita havia de suposar un important impacte econòmic a la zona. Entre el 2014 i el 2015, l’Star Flyer va fer un total de 10 escales a la Badia dels Alfacs: 4, el primer any i 6, l’any passat. Representants del sector de la restauració han explicat que els turistes que visitaven la localitat gaudien de poc temps per fer despesa i que, per tant, la supressió de l’escala no suposarà un impacte econòmic negatiu per al sector. Els que sí que se’n podrien veure afectats són els comerços del municipi i les activitats que giren al voltant de les rutes guiades. 

Des del consistori rapitenc, han anunciat que és una mala notícia però que no és nova, ja que ja la coneixien de l’any passat. L’alcalde del municipi, Josep Caparrós, ha confirmat que les administracions estan treballant a hores d’ara amb dues noves empreses perquè facen escala al port de cara a properes temporades. La Generalitat calcula que en els darrers anys unes 43.000 persones van passar pels tres ports  (Palamós, Roses i la Ràpita). on feia escala l’Star Flyer.

https://www.youtube.com/watch?v=H33JSrC9394&feature=youtu.be

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.