Marcos assumeix el càrrec agraïda amb el govern i amb moltes ganes de començar els treballs a la seu, situada a Mollet del Vallès. L’ampostina ha valorat molt positivament el nomenament, “més en un moment tan crucial com el que estem vivint a Catalunya”. Tot i que no ha volgut avançar els reptes immediats al front de la nova responsabilitat, sí que ha avançat que, pròximament, a la formació dels Mossos s’afegirà la dels policies locals. Serà després de la signatura d’un conveni amb diversos ens municipals. 

https://www.youtube.com/watch?v=8-BZZYeftUo&feature=youtu.be

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.