La col·lecció està formada per desenes de cromos dels jugadors i jugadores del futbol base, l’equip de Tercera Divisió i Tercera Catalana de la temporada 2015-16. També hi ha pegatines del cos tècnic de tots els equips i la directiva del club.

Més enllà de destacar l’àmbit esportiu, l’àlbum forma part d’un projecte que vol donar visibilitat al Futbol Club Ascó, així com enfortir les relacions i vincles entre el club, així com el seu entorn i teixit social.

El president, Miquel Pérez, ha assegurat que “ha estat una gran feina de l’empresa, el coordinador i els entrenadors del club. Aquesta acció, a banda de ser un record per tota la nostra massa social, afegeix contingut a l’activitat esportiva. Des del club volem seguir fent actes que donguin un valor afegit a tot el que fem”

Fins fa poc, només clubs de Primera Divisió tenien el luxe de tenir el seu propi àlbum; privilegi del qual ara es podrà gaudir gràcies a l’acord amb Cromogal, una empresa gallega dedicada a l’elaboració de publicacions esportives. L’àlbum es podrà comprar al Bar del Municipal d’Ascó i als punts autoritzats Queviures PMR a Ascó i la botiga Riu de dolçor de Móra.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez