La flota de Grup Balfegó s’iniciarà el pròxim 26 de maig la campanya anual de pesca de tonyina vermella al calador balear. Aquesta flota està composta per nou vaixells d’encerclament i 14 auxiliars i generarà 200 llocs de treball.
Secció: Balfegó
Aquest cap de setmana les platges de l’Ametlla de Mar van ser escenari de la TunaRace Balfegó, una competició de natació en aigües obertes que s’ha convertit en una cita ineludible al calendari d’aquesta modalitat esportiva. És una prova impulsada per l’empresa Balfegó Grup.
Connectem amb Santi Pellejero, el director tècnic de la Tuna Race Balfegó, per conèixer tots els detalls d’aquesta experiència esportiva i gastronòmica. Enguany arriba a la 6a edició i tindrà lloc el diumenge 30 d’abril.
Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el grup Balfegó ha iniciat la temporada del Tuna Tour, que permet banyar-se amb tonyines a l’Ametlla de Mar.
Dissabte dia 8 d’abril s’inicia una nova temporada del Tuna Tour, l’experiència multiactivitat que el Grup tonyinaire Balfegó, va encetar fa cinc anys a les seves instal·lacions aqüícoles de l’Ametlla de Mar.
El Grup Balfegó tornarà a la mar en unes setmanes, concretament el proper 26 de maig quen s’inicia l’autorització per pescar la tonyina roja i el grup empresarial de l’Ametlla de Mar encara la temporada amb bones perspectives.
El Grup Balfegó, empresa especialitzada en pesca i comerç de tonyina vermella, denuncia que la flota canària oculta que, actualment, pesca 10.000 tones de túnids, entre ells tonyina peus grans, rabil, llistat i bonic, en la seva reclamació d’una major quota de tonyina vermella.
Anomenat Tunateca Balfegó Espai Gastronòmic, a més de difondre el treball que realitzen destacats xefs de tot el país amb la tonyina vermella Balfegó, contribuirà a conscienciar sobre el consum responsable d’aquesta espècie.
En una gala celebrada dijous al Palau de Pedralbes de Barcelona, els copresidents Pere Vicent Balfegó i Manel Balfegó van recollir el Premi Especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.
Fins aquest dimecres la cuina de tot el món es troba en una nova edició de Madrid Fusión. Una cita ineludible per al sector gastronòmic que mostra les darreres innivacions en el món de la cuina.