La Pastisseria Els Perxis ha estat seleccionada com a finalista en la segona edició del concurs Millor Bombó Artesà d’Espanya 2025, organitzat pel Grup Vilbo, editor de la revista especialitzada en pastisseria i fleca Dulcypas.
El certamen, que ha rebut un centenar de bombons d’arreu del país, ha reunit 34 finalistes en una gran final celebrada aquest divendres, 31 de gener, a Sant Cugat del Vallès. Entre els seleccionats també han destacat quatre pastisseries més de la província de Tarragona: Xocosave de Riudoms, Cal Jan de Torredembarra, Pastisseria Cobo de l’Espluga de Francolí i Campitös Pastry & Choco del Perelló.
Segons les bases del concurs, els bombons havien de tenir un pes d’entre 6 i 14 grams, presentar-se en 25 unitats idèntiques i comptar amb dues textures interiors, una de les quals havia de ser ganache o trufa obligatòriament.
Després de la deliberació del jurat, format per Jordi Roca, Raúl Bernal, Saray Ruiz, Enric Monzonis, Ester Roelas i Andrey Dubovik, la Pastisseria Hofmann de Barcelona es va proclamar guanyadora del concurs. En segon lloc, amb 514 punts, es va classificar la Pastisseria Tolosana d’Osca, mentre que el tercer lloc va ser per a la Pastisseria Sant Llehí-Exalta de Sant Antoni de Vilamajor, amb 496,25 punts.
Tot i no assolir el podi, la selecció de la Pastisseria Els Perxis com a finalista en aquest prestigiós concurs, juntament amb altres establiments de Tarragona, fa valdre el seu compromís amb la qualitat i la innovació en l’elaboració de bombons artesans.
La pastisseria ha anunciat que pròximament els bombons que han competit en el certamen estaran disponibles per a la venda al seu establiment.