Arenas Posibles representa l’art efímer de fer escultures amb arena. L’any 1988 va néixer aquest projecte de la mà dels escultors Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta. Tot va començar fent escultures a la platja; avui dia, Arenas Posibles és una escola per aprendre a fer construccions i escultures amb arena i que té la seu al poble d’Ulldecona.

L’objectiu d’Arenas Posibles era portar aquest fenomen internacional a Espanya. Actualment, són líders en creació d’escultures d’arena tant nacionalment com internacionalment.

A les Terres de l’Ebre, ofereixen cursos per aprendre la tècnica d’aquest art efímer, així com tallers per a les escoles.

D’altra banda, no només fan cursos i esdeveniments, sinó que Sergi i Montserrat també presenten escultures a concursos internacionals. Participen en les categories individuals i per parella, i ja han guanyat premis al Canadà, a les Canàries, a Holanda, Xina, entre altres.