els Agents de la Policia Local de Tortosa detenen dos persones, una dona i un noi menor d’edat, com a presumptes responsables del forçament i robatori a l’interior de diversos vehicles. Els fets van tindre lloc dimecres al matí a la ronda dels Docs quan, alertats per una trucada ciutadana, les patrulles van localitzar les dos persones que estarien cometent robatoris a l’interior dels vehicles estacionats, pocs minuts abans de les 8 h. Una vegada detingudes, es va comprovar que a la zona hi havia quatre vehicles que havien sigut forçats i que s’hi havia sostret objectes. Al llarg del mateix dimecres, la Policia Local va traslladar les persones detingudes a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.