Nova edició d’aquesta diada en què els carrers del municipi es converteixen en una catifa de flors gegant amb motiu del Corpus. Els veïns de Jesús confeccionen amb il·lusió i dedicació autèntics treballs d’artesania que omplen de color la població.

El poble de Jesús celebra una nova edició de les Catifes de Corpus, una tradició que té més de quaranta d’anys d’antiguitat i que es reprodueix any rere any sense interrupció.

Durant un dia els carrers del municipi es converteixen en un gran tapís floral que omple els ulls dels visitants de tota mena de colors. Es tracta d’un punt de reunió i de col·laboració entre amics i veïns que treballen braç a braç per lluir amb satisfacció les seves creacions.

La nit anterior els participants pinten a terra els dibuixos que més tard aniran omplint de florsvegetaciópellofes d’arròspedretes i altres materials amb què elaboren autèntiques obres d’art.

Un cop acabada la feina, quan la processó del Sagrat Cor està a punt de passar, l’orgull i la complaença que senten tots i cadascun dels participants val més que cap compensació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.