Tot l’Esport de Canal Terres de l’Ebre ha posat punt final a la segona temporada. El programa esportiu de la casa, dirigit i presentat per Andreu Miralles, ha analitzat tots els dimarts i divendres al migdia l’actualitat de l’esport ebrenc amb entrevistes als protagonistes, les cròniques i resultats dels equips i reportatges dels esdeveniments més importants. 

Com a novetat, en aquest segon any de programa, el Tot l’Esport ha estrenat la realitat virtual amb la voluntat de fer el programa encara més visual i atractiu per l’espectador. El mateix presentador explica que el Tot l’Esport “ha guanyat personalitat i to”. 

L’aposta de Canal Terres de l’Ebre es apropar als ebrencs i les ebrenques les di

 

ferents disciplines esportives on hi participen tots els i les esportistes del territori, d’aquesta manera “l’objectiu del programa és explicar la realitat esportiva del territori més enllà del futbol”, detalla el presentador. 

Recupera tots els programes de Tot l’Esport aquí.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.