L’Agència Catalana de l’Aigua obre un expedient informatiu a la Central Nuclear d’Ascó per a recopilar tota la informació i valorar les possibles accions a seguir pel que fa al vessament d’oli que ha acabat al riu Ebre. Tot i això, l’ACA aclareix que la resolució final correspondrà a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, que és l’administració competent. Segons l’organisme, es desconeix el volum de líquid que s’ha vessat, però creuen que no ha tingut cap impacte ambiental. Pel que fa a la taca, l’Associació Nuclear Ascó Vandellós ha emès finalment un comunicat on assumia que l’origen de l’oli d’un intercanviador de calor del sistema secundari de la Unitat 2.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.