NeoFest torna a conquerir al públic ebrenc en la seva segona edició. Aquesta vegada celebrat a Gandesa amb la intenció de fer un festival que englobi les quatre comarques ebrenques. Amb la mateixa idea de crear un esdeveniment que uneixi la cultura ebrenca emergent en un únic espai. Les organitzadores han creat una programació en música, gastronomia i tallers per als més joves.

NeoFest va començar de matí amb un taller de ioga de Joana Oliver i va continuar amb un vermut musical on degustar “Terralta” amenitzat amb el duo Miriam i Rafel. Ja a la tarda es va obrir l’espai del Celler Herència Altés, o es va comptar amb les actuacions d’artistes i grups emergents del territori ès cosa de tres o la Miquel Segarra Band que van ser el grup que va tancar el festival.

Durant el dia també es va comptar amb activitats durant el dia com el taller que va oferir el GePec, tats de vins, presentació de llibres o exposicions. NeoFest es consolida en aquesta segona edició com un festival innovador que ja ha conquerit al públic ebrenc.