El
 porten per al pròxim diumenge 22 de maig a les 9:30h del matí la 11a edició del Trofeu ciutat d’Amposta.
Una matinal ciclista per a les categories de cadets i escoles, que servirà per retre homenatge a Pedro Tirado, soci fundador de l’entitat i persona molt vinculada al club  ampostí, que malauradament ens va deixar ara fa un any.
La matinal és disputarà en circuit urbà al poligon de l’oriola, a la capital del Montsià i serà puntuable per a la copa catalana de ruta cadet i copa catalunya d’escoles.
A les 9:30h, pendran la sortida els corredors cadets que tindran que recorrer una distància de 50 km.
A les 11:00h , serà l’hora de la categoria de  benjamins, per continuar la matinal amb la resta de categories d’escoles.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.