La veterana de la comunicació de les Terres de l’Ebre, Lluïsa Bertomeu, ha estat guardonada amb el Premi Trajectòria dels Premis de Comunicació Local 2022, per la seua dedicació i constància en la tasca de la informació de proximitat al territori ebrenc. Als casi 50 anys d’edat, la deltebrenca rebrà el proper 1 de juny el guardó per la seua trajectòria professional. Una gala que es podrà veure en diferit a les 22.30h per Canal Terres de l’Ebre.

Lluïsa Bertomeu va inciar la seua trajectòria l’any 1985 sent col·laboradora en una secció sobre “els consells de les mestresses de casa” a l’emissora Ràdio Delta. Després de treballar-hi 25 anys, va donar el pas a fer un nou projecte professional, però aquest cop davant la petita pantalla. La seva primera emissió televisiva la va fer a Tele Amposta amb el programa Emissió 3, i posteriorment a Canal 21. Després d’una llarga experiència en el món de la televisió, l’any 2006 va arribar la seua figura va arribar als platós de Canal Terres de l’Ebre. Amb diversos programes com per exemple el Plaça Major i l’Estret de Magallanes fins l’any 2021 que per pronòstics de salut va haver de deixar la seua passió de banda i centrar-se amb ella. A més, també se l’ha pogut sentir els últims anys a la ràdio Delta.cat fent les notícies del territori a l’Al Dia Terres de l’Ebre.

La deltebrenca és una apassionada de la comunicació, ella mateixa es qualifica com una persona que li agrada molt parlar amb la gent, i l’entreteniment. A tot això, se suma que en moltes ocasions la podem veure presentant actes en els diversos municipis del territori ebrenc, en especial els municipis del Baix Ebre. Bertomeu ha rebut este premi amb molta felicitat i creu que la comunicació és la que “sempre està i la que menys vistosa és“, i a més, defensa que la feina que fan els mitjans locals és una gran tasca i que tot surt de les redaccions dels mitjans locals.

A més, este any el jurat, de manera unànime, també ha volgut atorgar un Premi Especial al periodista Jordi Évole en reconeixement de la seua trajectòria en el món de la comunicació en mitjans locals com Ràdio Cornellà o Viladecans TV.

Autor: