La Universitat Rovira i Virgili promou diferents iniciatives contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifóbia. A més, també impulsa diverses accions per combatre la LGTBIfòbia.

La URV posa a disposició de l’estudiantat el Protocol de prevenció i actuació en l’àmbit de violències masclistes i contra LGTBI que afecta l’Estudiantat de la URV.

La URV, recentment, s’ha adherit a la Xarxa d’Universitats per la Diversitat (RUD) i avui a les 18 h a la Sala de Juntes del campus Catalunya tindrà lloc la taula rodona “Mirades sobre la LGTBIfòbia”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.