Els i les infants de Campredó van inaugurar aquest cap de setmana el primer gronxador infantil d’aquest nucli urbà. Aquest nova zona lúdica esta situada a la Font de Quinto del poble. Per celebrar aquesta inauguració van realitzar una caminada des de l’edifici de la C, que ha transcorregut a redós d’espais que han sigut renovats i significats durant els darrers mesos: la zona de salut al costat del camp de futbol, l’embarcador, els ponts del canal i la zona d’esbarjo de Font de quinto. Un centenar de persones ha pres part en una celebració que ha tingut l’espectacle del pallasso Moniato com a colofó final, del qual han gaudit molt els xiquets i les xiquetes. S’ha celebrat, a la vegada, un vermut popular, durant el qual s’han anat comentant les diverses millores que hi ha hagut en les infraestructures del terme campredonenc.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.