L’Associació de famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual (APASA) ha donat fi aquest matí a una setmana de jornades esportives. El parc dels Xiribecs d’Amposta ha estat el lloc triat per l’organització per a fer la cloenda de les jornades

Al llarg de l’acte s’ha fet entrega de les medalles a tots els participants, fotos conjuntes, parlaments per part d’usuaris i autoritats i ha acabat amb un ball conjunt. A més dels usuaris i els seus familiars també hi han assistit colab, l’organització d’APASA i membres de l’Ajuntament d’Amposta. 

Durant aquesta setmana, més de 140 usuaris han pogut participar en esports com l’atletisme, el ball, el futbol o el bàsquet. A més, han fet activitats sensorials on s’han desplaçat per la ciutat d’Amposta i el municipi de Santa Bàrbara, on també hi ha un lloc ocupacional. 

En la 17a edició d’aquestes activitats s’ha tornat a la normalitat referent a la pandemia. Tot i això, el centre la Llar de l’Ullal no hi ha pogut assistir. 

Tal i com ha afirmat Montse Cervellera, responsable de la comissió de les jornades esportives, aquesta setmana l’han fet possible les més de vint associacions que hi han col·laborat i l’Ajuntament d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.