El port pesquer de l’Ampolla acull més de 4.000 persones omplint el port pesquer per celebrar la Diada de l’Ostra del Delta. L’organització d’aquesta menús0a edició va repartir 2.480 quilos d’ostres, és a dir, aproximadament, 27.280 ostres. Durant la XXX Diada de l’Ostra del Delta, es va gaudir de música en viu i les persones assistents van poder visitar l’espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra d’aquest any van exposar plats d’ostra cuinada dels menús que ofereixen durant aquests dies. “Després d’un parèntesi de dos anys a causa de la pandèmia, fem una valoració molt més que positiva de l’acollida que ha tingut aquesta festa. Des de l’organització estem molt satisfets de la gran assistència que hem tingut, això demostra que l’Ampolla s’ha convertit en un referent gastronòmic en la cuina de l’ostra”, explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Fins al 22 de maig, els amants d’aquest mol·lusc, emblema gastronòmic de l’Ampolla, podran gaudir de les XXXI Jornades Gastronòmiques de l’Ostra. Enguany, s’hi ha adherit 14 restaurants: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Pesquera, La Roca Plana, Lo Goleró, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Sol i Taperia Lo Típic.

Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals poden degustar plats com la piruleta d’ostres en tempura, panko i salsa teriyaki; ostres en vinagreta de verdures al Pedro Ximénez; ostra amb salsa de curri roig; ostra amb granissat de poma, llima, cogombre, api i menta; arròs a la llauna amb ostra semicuita i ortigues de mar; i ostra cuita amb bacallà gratinat i tòfona. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.