Salut habilitarà demà dos punts de vacunació sense cita, un serà a l’edifici del Carrilet de Tortosa i, l’altre, al Cap Vell d’Amposta. L’horari dels punts serà de 10h a 14h del matí i de 15h a 19h de la tarda. La vacunació va dirigida a població major de 18 anys, i s’administraran tan primeres i segones dosis com dosis de reforç. El director dels serveis territorials de Salut, Joan Nin, ha explicat que han pres aquesta decisió per l’alta incidència de la Covid i per la persistència de la pressió assistencial.

La pressió hospitalària a les Terres de l’Ebre segueix en un moment tens. Avui dia hi ha 19 pacients ingressats a l’UCI a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, 13 dels quals Covid, i 25 pacients covid a planta. A la resta de centres, actualment hi ha 32 pacients covid ingressats a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, 5 pacients covid a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i 1 pacient covid a l’Hospital Comarcal d’Amposta, que des d’aquesta setmana s’ha habilitat també com a hospital covid.

Visita de Iolanda Lejardi a la Regió Sanitària Terres Ebre

Aquest dimecres 26 de gener la directora de l’ICS, Iolanda Lejardi, va fer una visita per conèixer de primera mà la situació de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Durant la jornada es va reunir amb el director territorial de Salut, Joan Nin, i la direcció de l’ICS Terres de l’Ebre: Carlos Tobar, Maria Ferré i Maria José Rallo.

Posteriorment, Lejardi va visitar la nova àrea de simulació del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, acompanyada del Delegat Territorial de Salut, Joan Nin, de Mercè Miralles, directora territorial d’economia i hisenda a Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona, Jordi Sardà, director del Campus URV a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, director de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, i l’equip directiu de l’ICS Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.