Del 14 al 17 de febrer l’Entitat Municipal Descentralitzada dels Muntells acollirà el rodatge de diferents escenes de la pel·lícula Awareness,  produïda per la plataforma AMAZON. Es tracta d’un thriller de ciència ficció i acció adreçat a un públic adolescent. Awareness explica la història d’Ian, un jove rebel que actua al marge de la societat i viu amb el seu pare. Sobreviu a base de petites estafes que fa gràcies a l’habilitat de projectar il·lusions virtuals en la ment de les persones. Després de perdre el control sobre els seus poders en públic, dos bàndols enfrontats comencen a perseguir-lo. En la seva fugida, el jove protagonista haurà d’escollir de quin cantó lliurarà aquesta guerra en la que s’ha vist obligat a prendre part.

Per a la gravació d’Awarenes als Muntells es necessiten homes i dones d’entre els 16 i 70 anys que vulguin participar com a extres en el rodatge. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el telèfon 689 960 262 o bé adreçar-se al correu electrònic [email protected]

Autor: