El sector dels gimnasos i complexos esportius ha rebut com una “gran notícia” la retirada del passaport covid per accedir a les seves instal·lacions. Asseguren que els ha comportat “molts problemes” aplicar-lo, tant logístics com econòmics, i ara es marquen el “complicat” repte de recuperar els clients perduts.

Noemí Pena, responsable del gimnàs Diagonal Sports de la UPC, assegura que l’aplicació del passaport va comportar moltes baixes i que “costarà molt” recuperar-les perquè l’ús obligatori de la mascareta per entrenar i els continus canvis en les restriccions “no ajuden”. “És un pas endavant, però continuarem patint perquè molts clients prefereixen entrenar pel seu compte a l’aire lliure mentre duri la pandèmia”, afegeix.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.