Presentar el passaport covid per entrar a un bar o un restaurant ja no és obligatori a Catalunya. Els restauradors amb qui ha parlat l’ACN aquest divendres valoren positivament el canvi de criteri.

Han assenyalat sentir-se “alliberats” amb l’aixecament de la restricció. La mesura s’ha començat a aplicar aquesta mitjanit després que es publiqués al Diari Oficial de la Generalitat. Malgrat això, alguns clients “despistats” encara mostraven el passaport esperant l’escaneig. Entre els clients, visions més dividides. D’una banda, contents, però també n’hi ha d’altres, com l’Andreu, que ha destacat la “seguretat” que li donava.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.