Una entrevista feta a Paris per Oriol Gracià, col·laborador habitual del Setmanari L’EBRE, a Claude Garcia, fill del fotògraf tortosí de l’Holocaust Antoni Garcia, és un dels temes més destacats de la portada de l’edició en paper número 1014 del periòdic. Claude repassa el llegat del seu pare i la importància de les imatges que va aconseguir copiar a Mauthausen per a il·lustrar la barbàrie nazi.

El titular de portada és per a la revifalla demogràfica de les Terres de l’Ebre, que han recuperat població durant dos anys, 2019 i 2020, després de set anys immerses en una preocupant dinàmica de despoblament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.