Salut habilitara dos punts de vacunació sense cita, concretament a l’edifici Carrilet de Tortosa i al Cap Vell d’Amposta, per a este dissabte 29 de gener. L’horari dels punts serà de 10 h a 14 h al matí i de 15 h a 19 h a la tarda.

La vacunació va dirigida a població major de 18 anys, i s’administraran tan primeres i segones dosis com dosis de reforç. Les vacunes seran administrades per un equip format per personal d’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre.

La pressió hospitalària a les Terres de l’Ebre segueix en un moment tens. Avui dia hi ha 19 pacients ingressats a l’UCI a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, 13 dels quals Covid, i 25 pacients covid a planta. A la resta de centres, actualment hi ha 32 ingressats a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, 5 pacients a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre i 1 a l’Hospital Comarcal d’Amposta, que des d’esta setmana s’ha habilitat també com a hospital covid.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.